ANKARA / MAMAK - Şehitler Ortaokulu

Şehitler Ortaokulu

Başak Mah. Özalp Cad. No.24 Hüseyingazi / ANKARA
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansınlar. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda gelişen teknoloji yakından izlenerek bütün çalışmalarımıza yansıtılsın.
Misyon
Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, Bilgiye kolayca ulaşabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımaktır.
Başarılar
Okulumuzda her türlü sosyal faaliyetler yapılmaktadır. Okulumuzun çok değişik tarihlerde katıldığı müsabakalardan kazanmış olduğu çok çeşitli madalya, kupa, başarı ödülleri ve katılım belgeleri bulunmaktadır.
07:50-13:30 13:40-19:20
Ulaşım
ULUS VE SIHHIYEDEN 320 NOLU OTOBÜSLER VE TÜRBE YOLU DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZ APARTMANLARIN OLDUĞU BİR YERLEŞİM YERİDİR.
MERKEZE UZAKLIK 9 KM